Exclusief aanbod:

Schitterende champagnes van het huis Launois aan bodemprijs!

Launois Père et Fils is een familiehuis dat is opgericht in 1872 in Mesnil-sur-Oger. Generatie op generatie is men trouw gebleven aan de tradities die kenmerkend zijn voor de Champagne(streek). De wijngaarden van Launois Père et Fils bevinden zich in het prestigieuze Côte des Blancs-gebied, net ten zuiden van Épernay. Het dorpje Mesnil-sur-Oger waar het wijnhuis gevestigd is, is één van de zes dorpen in dit gebied. Terecht kan dit wijnhuis haar champagne identificeren als "un Champagne exceptionnel


27,5 € / fles versus normale winkelprijs van 38 à 45 €.

INDERDAAD, U kan deze heerlijke champagnes van het huis Launois aankopen met een korting van 30 à 40% ten opzichte van de normale winkelprijs.

De kleine marge die we aanrekenen gaat bovendien integraal naar de sociale doelen van onze club, waardoor indirect ook hulpbehoevende gezinnen mee genieten van uw aankoop. Onze champagne lijkt ons ook zeer geschikt als geschenk voor uw klanten of uw medewerkers.

 

Prijs in exclusieve privé-verkoop op uitnodiging

• 165 euro per doos van 6 flessen, zonder geschenkverpakking (27,5 euro per fles)
• 186 euro per doos van 6 flessen, met geschenkverpakking (31 euro per fles)

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.
 

BESTELLEN

 

'Veuve Clémence', een top Grand Cru-Champagne

Een mooi parelende champagne gemaakt van 100 % Chardonnay druiven van de Grand Cru-wijngaarden van Launois, gelegen in de Côte des Blancs-regio. De druiven uit deze regio behoren tot de beste druiven uit de Champagne en mogen daarom de naam Grand Cru dragen.

In de mond vindt vooral het fruitige boeket van citrus- en steenfruit zoals abrikoos, perzik en zelfs een hint van diverse kruiden en specerijen, waaronder witte peper. Deze Grand Cru-champagne is dus een waar genot voor de smaakpapillen!

• Grand Cru (slechts 17 Grand Cru-huizen in de Champagne)

• Blancs de Blancs, (100% Chardonnay)

 

 

Rosé Valentine

De Rosé Valentine Champagne van Launois Père et Fils wordt gemaakt van uitsluitend Pinot Noir druiven en heeft een zachte, haast romantische roze gloed. In de neus biedt deze Champagne tonen van rijp rood fruit zoals aardbei, framboos en een lichte hint van rode kersen.

In de smaakbeleving wordt de neus bevestigd met zachte, elegante, fruittonen. De fruitige afdronk houdt lang aan en maakt deze rosé Champagne extra bijzonder en perfect om die ene gelegenheid of dat ene moment extra bijzonder te maken!


Beide Champagnes in een mooie  gepatenteerde fles, ideaal als geschenk!

De ideale serveertemperatuur is ongeveer 8 graden Celsius.

BESTELLEN

 

 

 

 

 

- Structurele partners + Hoofdsponsors voor deze actie -