Circus Ronaldo - Editie 2019

La cucina dell'arte  FOTO`S


VRIJDAG 18 OKTOBER 2019 OM 20U

CULTUURCENTRUM ZWANEBERG

HEIST-OP-DEN-BERG

Prijs voorstelling:  25 euro        Prijs voorstelling met kaasbuffet: 50 euro

PROGRAMMA

19u30 – 20u00: ontvangst en registratie
20u00 – 21u30: voorstelling
21u30 – 24u00: kaasbuffet met één gratis comsumptie

ONDERWERP

Gebroeders David en Danny Ronaldo

Van kindsbeen af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden, ‘de clown’. De dwaze, menselijke machtsspelletjes zijn ook in La Cucina dell’Arte het hoofdthema. De hiërarchie achter de potten en pannen en de relatie tussen de meesterkok en het keukenhulpje zijn droomsituaties voor deze clowns.

Danny Ronaldo ging in de leer bij de Siciliaanse meesterpizzajolo Paolino Bucca en een XIXde-eeuwse keukenkar op karrewielen werd aanzienlijk gevuld met porseleinen serviezen en de nodige eetbare en jongleerbare voedingsstoffen. Eens de fragiele keukenkastjes opengaan, begint een accordeon zijn eigen leven te leiden, spelen de lepels een tarantella op de wijnflessen en kan het ‘breekbare’ spektakel beginnen…

La Cucina scoort hoog

La Cucina heeft vijfsterrenrecensies en staande ovaties ontvangen van Reykjavik tot in Lissabon, van Sydney tot Hong Kong. Intussen heeft de voorstelling iets legendarisch en staat het bovenaan de lijst van meeste buitenlandse opvoeringen door Vlaamse podium kunstenaars. Na meer dan 500 voorstellingen, 150.000 km on the road, 4.500 gebroken borden en meer dan 800 kg deeg, willen Danny en David Ronaldo hun tour in schoonheid eindigen.


 


De opbrengst is integraal bestemd voor Jeugddorp Bonheiden en kerstpakketten voor minderbegoeden in Keerbergen en omgeving.

 


- Structurele partners + Hoofdsponsors voor deze actie -

 

 

 - Bijkomende sponsors voor deze actie -