Toeristische rondrit met oldtimers 2022

INTRO | INSCHRIJVEN


INSCHRIJVEN


Inschrijving toeristische rondrit 2022 – Rondrit Hageland

Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Uw reservatie is pas een zekerheid zodra u van ons het bericht ontvangt dat u definitief bent ingeschreven na ontvangst van uw betaling.

De inschrijvingsprijs is een "all-in" prijs: roadbook, toegang tot alle locaties, ontbijt, lunch en avondmaal, inclusief dranken (deze laatste binnen bepaalde limieten).

De vaste inschrijvingsprijs voor de wagen met bestuurder bedraagt € 150.
De navigator en - in voorkomend geval - iedere bijkomende passagier betaalt € 100.

Bankrekening van Rotary VZW Sociale Werken - BE46 7330 5544 5836 (vóór 22 september 2022).

 

Belangrijk:

wanneer u het formulier volledig ingevuld heeft en op de knop ‘verzenden’ gedrukt heeft, moet u op korte termijn, per mail, een automatische bevestiging van uw inschrijving ontvangen met vermelding van de betalingsinstructies (met opgave van het te betalen bedrag, maar vooralsnog zonder toevoeging van een debetnota). Mocht u dergelijk bericht niet binnen het uur ontvangen hebben, dan is uw inschrijving niet toegekomen. Gelieve dan opnieuw te proberen, mogelijks werd een verplicht veld over het hoofd gezien. Bij blijvend probleem met de inschrijving gelieve u de organisator te contacteren.

 

De bestuurder

Passagier(s)

De wagen

Diner only: enkel invullen voor andere personen dan bestuurder en passagier(s) Bij inschrijving voor meer dan één persoon “diner only” dient u het aantal in te vullen

Totaal aantal menukeuzes voor bestuurder, passagier(s) en diner only

Facturatie