Toeristische rondrit met oldtimers 2022

INTRO

Beste liefhebbers van oldtimers,

Mogen wij jullie van harte uitnodigen op de 8ste editie van onze toeristische rondrit met oldtimers, exclusieve voertuigen en moto's die Rotary Club Keerbergen op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert?.

Dit jaar hebben we voor jullie volgende route in petto : “Rondrit Hageland”.

De aanmelding op de dag zelf gebeurt vanaf 08.00u en sluit ten laatste op 09.30u. Wees zeker op tijd. Vanaf 09.00u stipt laten we de eerste deelnemer vertrekken.

Deze keer starten op het project 'Dijledonk' van COGIVA, aan de Oude Keerbergsebaan 12 te 2820 Rijmenam.
Daar zal een meer dan smakelijk ontbijt voorzien worden. We doorkruisen mooie streken in in het Hageland en houden halt op unieke locaties. Tijdens de middag is er een heerlijk warme maaltijd voorzien.

Blokkeer dus zaterdag 1 oktober meteen in uw agenda

Laat u niet verrassen, want ook de achtste uitgave zal u niet willen missen.

Zoals steeds, gaat de volledige opbrengst naar de sociale projecten van Rotary Club Keerbergen, waarover u op onze webstek alle info vindt.

Foto's van de editie 2021

Foto's van de editie 2019