Toeristische Rondrit 2016

INFO & TARIEVEN | INSCHRIJVEN | LOCATIE | ROUTE

Toeristische rondrit met oldtimers en exclusieve voertuigen

Op 1 oktober 2016 organiseerde Rotary Club Keerbergen, voor de derde maal, een toeristische rondrit voor oldtimers en exclusieve voertuigen. Een dag- en avondvullend programma leidde ons dit jaar langs en over de taalgrens tussen Vlaams- en Waals-Brabant.

De deelnemers ontvingen een zeer verzorgd roadbook volgens het systeem bolletje-pijl, voorzien van bijkomende bewegwijzering en navigatie-tips voor wie van het juiste pad afweek. De rit ging langs een aantal prachtige en historische stopplaatsen. De verzorgde catering omvatte een ontbijt, zeer verzorgde lunch, een vieruurtje en een exclusief diner.

Bouwend op de ervaring opgedaan tijdens vorige edities, werd dit jaar extra aandacht besteed aan een verzorgd afsluitend diner in de mooie en fonkelnieuwe locatie van de Golfclub van Tielt-Winge.

Onderweg wordt u ontvangen in twee kastelen die niet publiekelijk toegankelijk zijn, bij één ervan krijgt u gelegenheid tot een rondleiding met gids. De gevolgde route legt dit jaar het accent op landelijke, verkeersluwe wegen door veel natuur en schilderachtige dorpjes. Zoals ieder jaar wordt ook een bezoek voorzien aan een oldtimertempel: Hnagar 125.

We hopen u volgend jaar opnieuw en nog talrijker te mogen begroeten voor een rondrit die de voorgaande zal overtreffen.

Door uw deelname steunt u onze club bij het financieren van de verschillende sociale doelen, zoals op deze website beschreven.

INFO & TARIEVEN | INSCHRIJVEN | LOCATIE | ROUTE

Firma's die de sociale doelen van al onze projecten ondersteunen:

Info en tarieven

Alle informatie over de rondrit zaterdag 30 september 2017 vindt u hier.

De vertrekplaats voor de rondrit en de locatie van het dinner vindt u hier.

Route

We hebben dit jaar gekozen voor een rit van ongeveer 85 km naar Haspengouw, via rustigeen pittoreske wegen temidden een mooi landschap. We worden verwacht rond de middag voor een aperitief in het oldtimerheiligdom van St Truiden, de ‘Speedfarm’, van waaruit we vertrekken voor de lunch naar het oude vliegveld van Brustem.

Rondrit 2016

HIER vindt u een aantal bezienswaardigheden en FOTO'S van de rondrit 2016