Golf Trophy

Bekijk de foto's van dit evenement in 2016 via deze link.

14de GOODWILL TROPHY 2017

Elk jaar organiseert onze club Rotary Keerbergen Demer Dijle een Golf Trophy op de terreinen van de Keerbergen Golfclub. Dit jaar (2017) wordt dit evenement reeds voor de 14e keer georganiseerd! Deze editie zal plaatsvinden op vrijdag 25 augustus 2017 en wordt beslist een niet te missen evenement!

Onze Club is een trouwe partner van "Rozemarijn" een centrum in Keerbergen en Haacht dat volwassen personen met een handicap uit Vlaams- Brabant opvangt en waar deze personen onder begeleiding de ruimte krijgen om op eigen ritme en tempo zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen, om zo een eigen verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen.

Mede dankzij events als de Rotary Goodwill Trophy kan onze Club onder meer zorgen voor de financiering van een minibusje voor het dagelijkse vervoer van mindervaliden.

Programma 2017

* 10u15 • Onthaal – Inschrijving

* 10u30 • Ontbijt

* 11u45 • Briefing golfspelers

* 12u00 • Start Golftornooi – Shotgun

* 17u30 • Champagne-receptie

* 18u30 • Dinner met prijsuitreiking

* 21u30 • Gin & Tonic Bar

Schrijf nu in!

De dag start vanaf 10h30 met een aangenaam ontbijt met zicht op het meer. Om 12h start de shotgun competitie per team. De bedrijventeams dragen de naam van de onderneming en spelen dus samen als team tegen de anderen. Een Texas Scramble formule dus, ideaal om de networking binnen de flight te maximaliseren want de spelers blijven compact samen rond de 'best ball'.

Tijdens de 18 holes zal u een vijftal verrassingen ervaren. Zonder alle details reeds te onthullen, kunnen we zeggen dat er zowel culinaire verrassingen onderweg zijn, als een retro-ervaring, als adrenaline, want naar goede traditie is er opnieuw een luxewagen te winnen met de hole-in-one competitie.

Direct na de wedstrijd wordt u verwend met een Champagne-receptie, onmiddellijk gevolgd door een exclusief diner ter plaatse op de golf. Het diner gebeurt aan tafels per team. Na het diner wordt een Gin&Tonic avond voorzien aan de bar.

Firma's die de sociale doelen van al onze projecten ondersteunen:

Max (uit Keerbergen) ging een jaar met Rotary naar Californie. Klik hier voor zijn verhaal