Golf Trophy

Bekijk de foto's van dit evenement in 2016 via deze link.

13de GOODWILL TROPHY 2016

Elk jaar organiseert onze Rotary Club Keerbergen een Golf Trophy op de terreinen van de Keerbergen Golfclub. Dit jaar werdhet evenement voor de 13de keer georganiseerd. Deze editie vond plaats op vrijdag 26 augustus 2016 en werd een prachtig evenement! Voor ons golftoernooi bestaat een toenemende belangstelling bij privé personen en bij bedrijven, die een goed verzorgd dagje golf met alles er op en er aan sterk apprecieren en er hun (zaken)relaties graag mee verwennen.

88 Golfers in 22 equipes vertrokken om 12u met shotgun. Beginners konden deelnemen aan een “Start To Golf” onder leiding van professionele pro's. Zo brachten alle deelnemers een gezellige dag door, die werd afgesloten met een prijsuitreiking en een driegangendiner verzorgd door een top traiteur.

Programma 2016

* 10u30 • Onthaal – Inschrijving

* 11u45 • Briefing golfspelers

* 12u00 • Start Golftornooi – Shotgun

* 13u00 • Start to golf

* 17u00 • Drink

* 19u00 • Dinner met prijsuitreiking

De opbrengst gaat volledig naar de sociale projecten van Rotary Club Keerbergen: wij steunen verschillende sociale instellingen of projecten, o.m. Rozemarijn, Kom op tegen Kanker, kerstcheques voor minder bedeelden en het internationale project ‘Orphans teach Orphans’ van The Future of Hope Foundation in Zimbabwe.

Firma's die de sociale doelen van al onze projecten ondersteunen:

Firma's die de sociale doelen van deze Golf Trophy ondersteunen:

Max (uit Keerbergen) ging een jaar met Rotary naar Californie. Klik hier voor zijn verhaal