Job Info

Meer info

Ben je een laatstejaars leerling van het secundair onderwijs? Welk beroep wil jij later uitoefenen? Een belangrijke vraag als je weet dat dit beroep een groot deel van je leven zal uitmaken. Kom daarom naar onze Job Info avond om je te informeren. We willen jou praktische informatie geven over één of meerdere beroepen om je te helpen een keuze te maken.

We geven geen informatie over studierichtingen, maar we bieden gesprekken aan met professionele mensen die met hun beide benen in het beroepsleven staan. Meer dan 120 informanten en meer dan 300 leerlingen zullen aanwezig zijn.

De gesprekken met de informanten zijn individueel of gebeuren in kleine groepen. Je kan er alleen of met vrienden samen vragen stellen of luisteren naar een advies. Als je op deze website een account aanmaakt kan je tot vier afspraken aanvragen, maar ook op de avond zelf kan je informanten opzoeken voor een gesprek.

De Job Info 2018 vindt plaats in: GC Den Bussel te Keerbergen, op 8 maart 2018, tussen 19u en 21u

Als je wil weten hoe het er aan toegaat, kijk dan even naar de foto’s van de vorige editie in 2017 of naar de korte video.

Deelnemen ?

Leerlingen kunnen zich via deze website voor de volgende editie inschrijven vanaf begin 2018. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken, daar kun je de afspraken maken.

Informanten,  kunnen zich na uitnodiging nog steeds aanmelden en een account aanmaken via de login knop hieronder.

login informanten

De informanten voor de Job Info kunnen hun account het hele jaar door beheren.
Ben je ook geïnteresseerd om als informant aan deze avond mee te werken ? Laat ons iets weten via de pagina ‘contact’ op deze website, wij nemen zeker contact op.

Bereikbaarheid

Je kan Den Bussel bereiken met het openbaar vervoer: je stapt dan best af aan de halte Keerbergen Stationsstraat. Vanuit Haacht kan je de lijnen 660 en 270 nemen, vanuit Tremelo de lijn 530 – deze lijnen brengen je rechtstreeks naar het centrum van Keerbergen. Als je van wat verder komt, kan je met de trein naar het station van Haacht komen en daar de lijnen 660 of 270 nemen, of naar het station van Mechelen, en daar lijn 530 nemen.

Welke scholen doen er mee?

Atheneum Keerbergen (www.kakeerbergen.be)
Don Bosco Haacht (www.dbhaacht.be)
Montfortcollege Rotselaar (www.montfort.be)
KTA-GITBO (www.gitbo.be)
Sint-Angela Tildonk (www.sintangela.be)
Sint-Ursula-Instituut Onze-Lieve-Vrouw-Waver (www.sui.be)
Sint-Michielsinstituut (www.smiks.be)
College Hagelstein (www.collegehagelstein.be)
Hof van Riemen (www.atheneumheist.be)
… maar, ook alle andere leerlingen zijn welkom!

En verder doen mee:

de leden van Rotary Club Keerbergen (www.rotarykeerbergen.be)

Max (uit Keerbergen) ging een jaar met Rotary naar Californie. Klik hier voor zijn verhaal

Foto's van de JobInfo 2017 vind je hier

Een korte video van de Job Info 2016 vind je hier