Inschrijven Champagne verkoop

U bent hier

Exclusief aanbod: een schitterende champagne aan bodemprijs!

Rotary Club Keerbergen heeft een mooie hoeveelheid van een unieke champagne op de kop kunnen tikken aan een wel héél speciale prijs. En U kan hiervan genieten!

 

INFO:
U kan deze ‘voorgeproefde’ champagne aankopen aan een prijs die bijna de helft bedraagt van de prijs waaraan deze wordt aangeboden in Italië, zijn voornaamste afzetmarkt. De kleine marge die we aanrekenen gaat integraal naar de sociale doelen van onze club. De champagne Stéphane Breton Brut (12 % alc.) lijkt ons ook zeer geschikt als eindejaarsgeschenk voor klanten of medewerkers. We bezorgen u desgewenst graag een debetnota van uw aankoop. Deze champagne is een mooi parelende 50 % Pinot Noir, 50% Chardonnay met een helder gele kleur en met mooie gouden tinten. De neus roept herinneringen op aan bloemige noten en aan de geur van citrusvruchten. In de mond vindt vooral het fruitige boeket van deze droge champagne zijn weg en de smaak houdt aan met een lange afdronk. Het domein Stéphane Breton strekt zich uit over acht hectare wijngaarden en is gelegen in de Côte des Bar, het zuidelijke deel van de Champagne streek. Het klimaat is hier nét iets warmer dan bij de buren van de Côte des Blancs, wat zich vertaalt in een breder boeket met een mildere zuurtegraad en een zachtere mineraliteit. 

 

Prijs in exclusieve privé-verkoop op uitnodiging :

•    20 euro per enkele fles (75cl)
•    110 euro per doos tot en met vier dozen van 6 flessen (18,3 euro per fles)
•    100 euro per doos vanaf 5 dozen (16,7 euro per fles)
(aanbod geldig zolang de voorraad strekt)

Bestellen?

Via onderstaand formulier kan u bestellen. We zullen u vervolgens contacteren voor betaling en levering op het gewenste adres door één van onze leden. Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Uw reservatie is zeker zodra u van ons het bericht ontvangt met de betaalgegevens en na ontvangst van uw betaling.

 

Max (uit Keerbergen) ging een jaar met Rotary naar Californie. Klik hier voor zijn verhaal